Tips vid renovering

Är du mitt upp i en renovering eller är på gång att börja med något så kan det vara bra att få lite tips som kan underlätta både arbetet och ekonomin. En renovering kan kosta en hel del pengar så det gäller att man skapar en budget så man vet var man landar till slut.

Första tipset är om  ni har ett befintligt kakel i köket eller badrummet som inte är något fel på. Det är både kostsamt och en hel del arbete att riva ner det gamla och sätta upp nytt kakel. Då kanske kakeldekor kan vara ett alternativ. Ni kan hitta ett bra urval av mönster på olika dekorer för kakel online. Se till att rengöra kaklet innan ni ska klistra på den nya dekoren. Detta kan förändra det gamla vita kaklet till snyggt kakel med mönster av något slag.

Vårt andra tips har också med köket att göra. Behöver man byta ut hela köket för att det det ska se nytt och fräscht ut? Många gånger så kanske det kan räcka med att byta ut vitvaror och lämna in köksluckorna på lackering. Köp ny moderna handtag som skruvas på efter lackering och montering på det befintliga köket. En relativt liten förändring kan göra ett helt kök mycket roligare. Kanske är det så att ni vill byta ut bänkskiva i samband med detta och det är också ingen större kostnad för detta.