Skaffa hjälp med fönsterputsningen hemma

Att putsa fönster kan vara otroligt tråkigt och tidskrävande. Det kan även vara svårt och jobbigt om du börjar bli till åren. Speciellt om du måste klättra på en stege för att nå alla fönster, vilket också kan vara rentav farligt om dina fönster sitter högt.

Låt därför proffsen ta hand om din fönsterputsning. Höga Höjder är ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster, bland annat fönsterputsning.

Avdrag för hushållsnära tjänster

Vill du använda dig av hushållsnära tjänster har du rätt till avdrag, så kallat RUT-avdrag. Det är ett avdrag på 50 % av kostnaderna, upp till max 75 000 kronor per år. Detta avdrag används av fler och fler människor och gör det lättare för människor med låg inkomst att få hjälp med olika tjänster i hemmet.

Var noga med att läsa om hur RUT-avdraget fungerar innan du väljer att använda det så det inte uppstår några problem.

Skillnaden mellan RUT och ROT

Den stora skillnaden mellan RUT och ROT är själva arbetet som blir utfört. ROT står för reparation, underhåll och utbyggnad och gäller vid just dessa ändamål. RUT står för rengöring, underhåll och tvätt och gäller för hushållsnära tjänster som vi tidigare nämnt, så som exempelvis fönsterputsning.