Roliga produkter till ditt nyrenoverade kök

Om du precis har renoverat ditt kök har du antagligen inspirationen att göra det så personligt som möjligt. Det finns många roliga produkter du kan köpa till för att göra just det.

Med några roliga glas eller andra produkter kan du till exempel lätt piffa till barskåpet. Eller några snygga karaffer eller andra behållare du kan hälla drycker i. Välj något här för att hitta det som passar i ditt kök.

Ett barskåp livar upp hemmet

Att ha ett barskåp i ditt hem kanske känns onödigt om du inte är den som dricker mycket. Men det är en trevlig detalj för att göra inredningen mer speciell. För dig som gillar en mer retrostil finns det många valmöjligheter för att göra inredningen unik.

Med ett barskåp får du även lätt till en mer klassisk inredning. Tänk dig en snygg karaff och några snygga glas på ett bord. Visst får dig det att tänka på en gentlemans-klubb förr i tiden. Eller ett hem från en film. Du kan lätt skapa den känslan hemma. Och visst finns det något speciellt med att kunna bjuda gäster på ett glas och hälla upp med en karaff. Själva skåpet kan också bidra med mycket till ett rum.