Genuin stenbeläggning

stenläggning

Den organiska trenden om genuina naturmaterial håller i sig från 2014. Det ser vi främst i köksinredningen där bänkskivor i granit och marmor nu tar mycket plats. Det är snyggt och fräscht och det kan förbli modernt i många år än.

Funderar du på att förändra ditt hem? Kanske du vill fräscha upp köket eller badrummet? 2014 års inredningstrender präglades av vår längtan till naturen. Inredningen var rustik och man använde rejäla material som rotting, metaller, trä och marmor. Vi föredrog att använda färger som blå, grön, grå och pasteller. I Expressen kan vi läsa mer om denna trend. Grått har blivit den nya basfärgen, gärna i kombination med fina pastellfärger.

Stenbeläggning i hus och trädgård

Genuin stenbeläggning funkar i de allra flesta hem och trädgårdar och håller länge. Hos återförsäljare som Stone Factory kan du hitta ett stort sortiment av olika beläggningar liksom klassiskt kakel från anrika Höganäs till exempel. Du kan välja mellan marmor från Bianco Carrara och Nero Marquina eller Kolmårdsmarmor till ditt hem.

Mosaiker och kompasser i marmor och natursten är också fint och man kan lägga in en kompassros i golvet för att skapa en mer dekorativ känsla. Detta passar perfekt i hallen till exempel. Varför inte inreda badrummet med ett snyggt handfat i marmor eller kalksten? Det finns många olika sätt att använda genuin stenbeläggning på när du lägger golv hemma. Ute i trädgården utgör en terrass eller gång i sten en snygg detalj som smälter in helt naturligt.