När du inte handarbetar själv – handla på nätet

Vi är många som gillar att handarbeta, gör du det också? Härligt, då kan vi ge dig några tips här. Dessutom kan du slå flera flugor i en smäll och passa på att handla online. För visst behöver man alltid mer material, mer verktyg, mer garn eller vad det kan vara. På nätet finns allt du behöver för din hobby, de flesta nätaffärer har ett trevligt utbud som ger en fantastisk köpupplevelse.

Sticka, virka, nålbinda och sy

Det finns mycket att hitta numera av garner, tyger, och stickor med mera. Dessutom finns det mönster som du kan köpa eller hitta gratis på nätet. Du kan söka reda på det mesta, till exempel finns det nålar och passande ullgarn för nålbindning. Finn ett mönstrat trikåtyg och bra tråd, samt till exempel bräm av fuskpäls att smycka med. Mönster kan du hitta i till exempel tidningar.

Väva, brodera och knyta rya

Har du provat att väva? Du kan väva på vävbrickor, kartongblad, dörrar – bara fantasin sätter gränser. Brodera är också det en utmaning, men tänk vad fint det kan bli. Mormors broderier på duk tänker du säkert, men man kan även brodera abstrakt. Kanske har du en munkjacka att brodera på. Du kan också lära dig knyta en rya!