Hantverksbutiker på nätet

Idag går det att finna i princip alla typer av butiker på nätet, så också hantverksbutiker. På nätet går det att hitta ett antal olika webbutiker som säljer hantverk av olika slag. I dessa butiker finns hantverk i alla former man tänka sig som exempelvis smycken, kläder och konst.

näverslöjdGillar man äkta genuint hantverk från norra delarna av landet bör man surfa in på swe-handicraft.se som säljer norrländskt hantverk av högsta kvalitet. Butiken heter också just Norrländskt hantverk. Här hittar man bland annat produkter inom jakt och fiske som en renhornsvissla, en fiskkork samt en handgjord gevärsrem.

Utöver det finns här också klassiska träprodukter som kåsor och liknande samt näverslöjd i form av korgar och burkar. Man hittar även tofflor, mössor, glas, smide, knivar, keramik och husgeråd med mera. Kort sagt, på Norrländskt hantverk finns alltid man tänka sig i termer av riktigt klassiskt svenskt hantverk.

En annan butik på nätet som erbjuder hantverk av bra kvalitet är Elara.se. Här hittar du hantverk i något modernare tappning i alla former man kan tänka sig. På Elara hittar du vackra tavlor, ljus, keramik, samiskt konsthantverk, smycken och träarbeten.

Craftstore.se som marknadsför sig som ”din hantverksbutik på nätet” är ytterligare en butik på nätet som erbjuder ett brett utbud av olika former av hantverk. Här finns bland annat vykort, affischer, grytunderlägg, krokar och skärbrädor. Utöver det hittar man även smycken, julsaker samt så kallade Do-It-Yourself-kit för den som vill pröva på att göra lite eget hantverk.