Gäststuga

Huspriserna i Sverige har stigit i en rasande fart och vi blir tvungna att bo mindre och mindre, detta medför givetvis att det också blir svårare att ta emot sovgäster. Men det finns en lösning på problemet, det enda du behöver är en liten gräsplätt där du kan ställa upp en gäststuga. 

Gäststuga

När man får gäster som har åkt långväga vill man såklart kunna erbjuda dem bekväma sovplatser, men har man ett trångt hus så kan det tyvärr vara en praktisk omöjlighet. Men då är det tur att det finns företag som levererar byggsatser som du enkelt monterar ihop själv. Köp en färdigbyggd gäststuga och måla den i den färg som faller dig i smaken.

Miljövänliga färger

Idag blir det allt vanligare att konsumenter väljer miljövänliga färger när dem ska måla om hus eller väggar, och det är en positiv trend som förhoppningsvis fortsätter. Vill du hitta högkvalitativa miljöfärger till bra pris så kan du vända dig till Färgriket, där hittar du ett brett sortiment och erfaren personal.

Kubbspelet- ett roligt spel för stora och små

Låt din sommar bli en utomordentlig sommar där du kan ta emot gäster i hemmet istället för att åka hemifrån, passa på att bjuda hem nära och kära och fira den svenska sommaren med god mat, kära vänner och härliga sommarkvällar. Och det bästa av allt, när man har nära och kära på besök så är det extra roligt om dem kan sova över för då känns det som att tiden står stilla och att man kan sitta uppe hur länge man vill för att prata och umgås. Svensk grillkväll kräver kubbspelet köp eller tillverka träspelet själv och bered dig för en kväll med många goa skratt, kubb är det ultimata spelet för såväl stora som små.Trevlig sommar!